Over Ons

UW BETROUWBARE PARTNER IN VASTGOED


De bron van RED Bison ligt bij het matchen van cultuur en waarden bij de stichters die een gemeenschappelijke passie voor vastgoed en ondernemen delen. Onze multidisciplinaire achtergrond zorgt ervoor dat de nodige competenties om het project te realiseren aanwezig zijn én dat u kan rekenen op een persoonlijke aanpak voor gelijk welk aspect dat u graag met ons bekijkt.

Het RED Bison-team staat garant voor een zorgeloze bouw van uw nest. U kan bij ons terecht voor een doorgedreven professionele aanpak, correct advies en gewaarborgde kwaliteit. Onze ervaring staat ten dienste van u.

Wat kan RED Bison voor u betekenen?


De kracht van RED Bison schuilt in het samenstellen van de juiste teams en het waarborgen van de beste prijs/kwaliteitsverhouding door transparant verzorgen van communicatie, feedback, plannings - en technische informatie, naast correct prijsinzicht zonder verrassingen.


RED Bison denkt met u mee vanuit de gebundelde krachten en het familiale karakter van 2 ondernemersfamilies die reeds jarenlang samenwerken en toch zichzelf telkens weer uitdagen om creatief te zijn, te blijven vernieuwen, steeds tot het uiterste te gaan en garant te staan voor ‘top’ professionalisme.


De familiale aanpak van RED Bison vinden we belangrijk om volop mee vanuit uw interesses en prioriteiten te kunnen meedenken. Vanuit deze persoonlijke aanpak maken wij tijd voor het doorgronden van uw wensen en vertalen we deze met de meeste zorg in de realisatie van het project.

meer dan een halve eeuw ervaring

kantoren in Molenstede en Zoersel

>500 miljoen € aan gerealiseerde projecten

multi-disciplinair team

WIE ZIJN WE


RED Bison bundelt meer dan een halve eeuw praktijkervaring in bouwen en verbouwen, in technieken en project management, in residentieel en commercieel vastgoed, in bedrijfsmanagement én in het aansturen van extern en intern personeel. RED Bison is opgebouwd rond twee ondernemersfamilies, gepasionneerd door vastgoed.

Leen Mertens

Verkoop

Thomas van Sanden

Bestuurder

Liesbet Pouls

Klantenbegeleider

Erik Everaert

Bestuurder